Choď na obsah Choď na menu
 

Všeobecné záväzné podmienky

Tieto všeobecné záväzné podmienky upravujú spotrebiteľský  vzťah s organizátorom (ďalej len „organizátor“) a rodičom, alebo zákonným zástupcom dieťaťa (ďalej len „rodič“ – záujemca rodič ) pri organizácii workshopu VYSKÚŠAJ SI TANEC, ktorého sa dieťa rodiča ( ďalej len „dieťa“) zúčastní. Dieťaťom je každá osoba mladšia ako 15 rokov, ktorá je zastúpená rodičom.

 

Spotrebiteľský vzťah

 

 Cena a platobné podmienky

·  bankovým prevodom–  pričom ako variabilný symbol (VS) pri prevodoch uvádzajú rodičia dátum narodenia dieťaťa a do správy uvádzajú meno  a priezvisko dieťaťa.  Sumu posielajú na číslo účtu v tvare IBAN: SK1583300000002002085158.

·  V prípade uplatnenia využitia zákonného rekreačného poukazu na dieťa je potrebné, aby to rodič uviedol do poznámky v prihláške a realizoval úhradu z bankového účtu na meno toho, kto si uplatní rekreačný poukaz.

 

Nástup detí na VYSKÚŠAJ SI TANEC

 

Záväzné podmienky pre rodiča

 

Záväzné podmienky organizátora

 

Odstúpenie od záväzných podmienok

 

Ochrana osobných údajov

1.      Poučenie o spracúvaní osobných údajov poskytnutých od dotknutej osobyRodič berie na vedomie, že akékoľvek materiály poskytnuté mu zo strany organizátora sú predmetom  práv duševného vlastníctva. Za týmto účelom sa rodič výslovne zaväzuje zdržať sa akéhokoľvek konania, ktorým by bez predchádzajúceho súhlasu oprávnenej osoby zasiahol do týchto práv, a to najmä vyhotovením rozmnožením (kópii) materiálov.

2.      Ako uvádzaná dotknutá osoba podľa § 7 zák. č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, rodič súhlasí s možnosťou spracovania uvádzaných osobných údajov na účely organizácie workshopu.

3.      Rodič súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov pre potreby, podľa Zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a so zverejnením foto/videodokumentácie z činnosti   a priebehu o workshope VYSKÚŠAJ SI TANEC na jeho webových sídlach a jeho choreografiách. Uvedený súhlas je platný až do písomného odvolania.

 

Záverečné ustanovenia